Home

Hoorapparaten

 

 

Voor u een hoorapparaat kunt dragen, moet u op consultatie gaan bij een neus-keel-en oorarts: hij is namelijk bevoegd om u een voorschrift te geven. Als u ingeschreven bent in een ziekenfonds en u heeft recht op een tussenkomst voor hoortoestellen, dan is dit voorschrift van de nko-arts nodig.Aan de hand van de verschillende medische onderzoeken kan hij de vorm, de gehoorcapaciteit en de oorsprong van het gehoorverlies vaststellen.

Nadat u bij een nko-arts bent geweest kan u een afspraak maken met audiologe bij ons in de zaak voor een adviserend gesprek en een gehooronderzoek.

Aan de hand van een grondige analyse van uw hoorprofiel, kunt u nagaan wat u moet verwachten van een hoorapparaat. De audiologe zal u enkele voorstellen doen, waaruit u dan kunt kiezen.

Hoortoestellen testen kan alleen op vertoon van een medisch voorschrift en is vrij van aankoop. De duur van de proefperiode wordt vastgelegd in samenspraak met de audiologe, op basis van uw behoeften. Na afloop van de proefperiode maakt u de balans op en hebt u voldoende informatie om te beslissen of u de hoorapparaten al dan niet wilt aanschaffen.

 

   

Adres

Leopoldstraat 27
2330 Merksplas

T 014 63 43 90
F 014 63 43 90

E luc@optieksteegmans.be

Openingsuren

Di-Vr
10u - 12u & 14u - 18u

Zat
10u - 12u & 14u - 17u

Navigatie