Home

Contactlenzen

Sinds 2015 werkt Optiek Steegmans samen met LensOnline.

 

We kunnen u lenzen aanbieden aan zeer voordelige prijzen. Je kan nog steeds bij ons terecht voor oog- en lenscontroles en advies over de nieuwste lensmaterialen en producten.

Wij passen ook multifocale contactlenzen aan.

Website LensOnline

Tarieven Lenscontroles

Hoe gaan wij te werk?

  • U maakt bij ons in de winkel of telefonisch een afspraak om de eerste keer contactlenzen te proberen.
  • Tijdens onze eerste afspraak worden er enkele metingen uitgevoerd. Zo kunnen wij een juiste analyse maken van uw ogen.   Vervolgens bespreken we samen welke lenzen er het best bij uw ogen en uw levensstijl passen.
  • Als er wordt beslist om te starten met zachte lenzen, leren we je meteen deze lenzen in -en uit te zetten.  Je krijgt proeflenzen en vloeistoffen mee naar huis en zien u terug op een controle na ongeveer 5 dagen.
  • Als er wordt beslist om te starten met harde zuurstofdoorlaatbare lenzen, worden deze op jouw maat gemaakt. Dit duurt enkele dagen. Daarna leren we u de lenzen in -en uit te zetten. Je betaalt de lenzen en metingen en we zien u terug op een nacontrole na 5 dagen.
  • Indien tijdens de nacontrole, de passing en/of de sterkte toch niet perfect is, kunnen de lenzen kosteloos worden geruild.
  • Indien tijdens de nacontrole, de lenzen en de vloeistoffen goed worden bevonden door u en door ons, kan je kiezen voor een pakket lenzen en/of vloeistoffen voor 1, 3 of 6 maanden. ( Enkel van toepassing op zachte lenzen )

 

 

 

Enkele links i.v.m. lenzen:

http://www.cibavision.be

http://www.coopervision.com

http://www.acuvue.be

http://www.bausch.com

Adres

Leopoldstraat 27
2330 Merksplas

T 014 63 43 90
F 014 63 43 90

E luc@optieksteegmans.be

Openingsuren

Di-Vr
10u - 12u & 14u - 18u

Zat
10u - 12u & 14u - 17u

Navigatie